Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

Geniet langer van je Flower Hoop

Ga je een bloemenkrans maken, dan vind je hier enkele tips!

  1. Je krans met gedroogde bloemen staat liever niet in de felle zon. Vaak hebben droogbloemen een felle kleur en dat laagje vervaagt als ze vaak en lang in de felle zon staan. De kleuren mogen soms wel wat zachter worden, maar als je graag de felle kleuren van je floral hoop zo lang mogelijk wilt behouden, dan plaats je de flower hoop best niet in de felle zon. Met andere woorden het plaatsen van je bloemenkrans in de veranda is uit den boze.
  2. Vermijd water als je maximaal van je flower hoop wilt genieten. Bewaar droogbloemen niet in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen ze slap en bruin worden. Een flower hoop in de badkamer is dus geen goed idee.
  3. Het stof blaas je best weg. Dit kan met een haardroger, maar dan best met koude lucht en op voldoende afstand. 
  4. Wil je je krans even bewaren voor een volgend seizoen? Leg de krans op een groot stuk karton in een platte doos met deksel. Zo kan je hem bewaren tot volgend seizoen. 

Je kunt ongeveer één tot drie jaar van droogbloemen genieten of eerlijk, totdat je ze echt beu bent. Gedroogde bloemen zijn dan ook een budgetvriendelijke en duurzame optie en met wat eenvoudige verzorging gaan deze kransen jaren mee.

Overtuigd? Kijk hier naar ons aanbod!


Ouder bericht