Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

ABOUT ME

Elk jaar probeer ik een mooie reis te plannen en in de kerstperiode van 2019-2020 was zuid-afrika aan de beurt.

Als ik terugdenk aan zuid-afrika, met zijn bijzondere geschiedenis, dan denk ik onder andere aan zotte sfeer, vriendelijke mensen, leuke hippe plaatsen en creatief entrepreneurship.

Het is echter ook de geboorteplaats van Studio Jo’zi, want het is daar, tijdens het wachten op de wind om te kitesurfen dat ik opeens het idee had om met creatievelingen samen te werken om workshops aan te bieden.

De naam Studio Jo’zi verwijst dan ook naar de stad johannesburg, de creatieve hub van Zuid-Afrika, die ook wel de naam Joburg of koosnaam Jozi krijgt.

Ik hou er van om zelf creatief bezig te zijn. de rust en voldoening die je kan voelen tijdens en na het volgen van een workshop vind ik zalig. Het is echt een moment voor jezelf, dat zorgt voor instant happiness en zelfs soms naar een nieuwe hobby leidt.

De maanden na mijn reis is de invulling van Studio Jo’zi veel veranderd, maar het concept, the box, bleef hetzelfde.

Samenwerken met creatievelingen om samen boss ladies, die op zoek zijn naar een rustmoment, een leuke tijd te laten beleven. 

En eerlijk... Studio Jo'zi moet een creatief platform worden waarbij ik ook wat zotte ideeën kan uitproberen... gewoon omdat het kan!

Just sit and relax and enjoy the ride!

Laten we samen the box, die Studio Jo’zi is, ontdekken.