Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

BESTELLING & LEVERING

Je hebt een DIY-pakket gevonden die je graag zou maken. Tijd om te bestellen dus!


Bestelling
Bij het plaatsen van je bestelling en na betaling, krijg je van ons een bevestigingsmail. Daarna volgt ook nog een link naar de video-tutorial van je desbetreffende DIY-pakket. Eenmaal jouw order is ingepakt krijg je van ons een mail dat je order klaar is voor verzending. Door op de link te klikken kan je het pakketje volgen.

Levering
Je pakket wordt geleverd via de post of dpd.
Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail van Studio Jo'zi. Wij proberen je pakketje binnen de 3 tot maximaal 5 werkdagen te verpakken en te verzenden. Voor de verzending werken we met bpost en dpd. Zodra bpost of dpd het pakketje van ons heeft ontvangen, zal je van hen een bevestiging ontvangen via mail. Daarbij ontvang je ook een track & trace code waarmee je je order kunt volgen.

*buy local*: Bestellingen waarvan het afleveradres binnen een straal van 20km van gent ligt, worden gratis bezorgd. een leveringsdag en leveringsuur kan dan worden afgesproken.

Indien je je pakketje niet binnen de 10 dagen na bevestiging van Studio Jo'zi hebt ontvangen, liep er waarschijnlijk iets mis. Je contacteert ons dan best op hello@studiojozi.be. Wij kijken dan graag voor je waar het probleem zit.


Verzendkosten
BENELUX: 5.95 euro
Gratis verzending vanaf 70 euro in België.

*buy local*: Gratis levering