Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

14 activiteiten die je kan doen met de kinderen tijdens de paasvakantie!

 

Spelende kinderen in het bos

 

Weet je niet meer wat gedaan met de kids? I feel ya! Studio Jo’zi to the rescue! Ik vroeg voor jullie wat rond en verzamelde de leukste tips! 

14 tips voor 14 dagen vakantie!

Here we go!

 

 1. Samen koekjes bakken, smoothies maken enz. en daarna een picknick. Niks spectaculairs, maar het doet de tijd wel passeren.
 2. Laat hen zelf zeep, bruisballen of lippenbalsem maken. Er bestaan voldoende DIY pakketten die je kan bestellen of verzamel de ingrediënten zelf en ga aan de slag met een tutorial die je online hebt gevonden!
 3. Een kamp bouwen in de living, waarin ze dan een Disneyfilm kunnen kijken met de laptop. Perfect voor die regenachtige dagen.
 4. Knutselen met een knutselpakket van Studio Jo’zi, natuurlijk!
 5. Gezelschapsspelletjes spelen. Een leuke activiteit voor de hele familie! Behalve als je met slechte verliezers zit in de familie, then don’t.
 6. Voor een escape room hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit. Er bestaan tegenwoordig pakketten die je thuis kan laten leveren! Lijkt mij super leuk!
 7. Maak je eigen fidget toys. Fidget watte?! Blijkbaar een verzamelnaam voor kleine speeltjes waar kinderen mee kunnen spelen. Op het internet vind je allerhande fidget DIY projectjes die de kids kunnen maken.
 8. Breng een bezoekje aan het instagram museum in Brussel, want ook de kids hebben nieuwe content nodig! Neem een kijkje op smilesafari.be
 9. Buiten kampen bouwen met de kinderen van de buurt. (Remember those good old days?!)
 10. Samen TikToks maken. We kunnen het niet ontkennen, het is de nieuwe hype! Maak er een activiteit van en maak samen een filmpje met de familie. Dat wordt sowieso lachen! 
 11. Ik ben zelf zeer blij dat mijn ouders mij vroeger naar de typles hebben gestuurd. Deed ik het graag, nope! Ik typ nu nog altijd alsof ik op zo’n antieke typemachine typ en bang ben om tussen 2 toetsen terecht te komen, my god!! Maaaaar, ik kan het wel en jong geleerd is oud gedaan. Tegenwoordig kan je leren blindtypen met ticken. www.ticken.be
 12. Be a designer: Oude kleren in stukken knippen en met de stof mogen ze nu zelf een nieuwe outfits in elkaar knutselen gevolgd door een mode-show natuurlijk!
 13. Kom naar het mooie Gent en bezoek het Gravensteen! Je ziet zwaarden, maliënkolders, folterkamers en kerkers. Een must voor jullie prinsessen en ridders.
 14. Ninja spelen op het Budopad in Koekelare. Een avonturencircuit gebaseerd op evenwicht, focus, concentratie en lichaamsbeweging. Dus niet zomaar een bos, maar een speelbos!

Een lijstje voor elk wat wils dus!

Laat mij zeker weten wat je ervan vond via een DM op instagram @studio_jozi! Altijd leuk!

Blijf op de hoogte van nieuwe blogposts, exclusieve acties of lanceringen en schrijf je in op onze nieuwsbrief!


Ouder bericht Nieuwer bericht