Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

Inspirerende blogposts

Geniet langer van je Flower Hoop

Geniet langer van je Flower Hoop

Ga je een bloemenkrans maken, dan vind je hier enkele tips! Je krans met gedroogde bloemen staat liever niet in de felle zon. Vaak hebben droogbloemen een felle kleur en dat laagje vervaagt als ze vaak en lang in de felle zon staan. De kleuren mogen soms wel wat zachter worden, maar als je graag de felle kleuren van je floral hoop zo lang mogelijk wilt behouden, dan plaats je de flower hoop best niet in de felle zon. Met andere woorden het plaatsen van je bloemenkrans in de veranda is uit den boze. Vermijd water als je maximaal van je flower hoop wilt...

Meer lezen →


DIY Flower Stone

DIY Flower Stone

Hier bij Studio Jo’zi houden we van eenvoudige, maar hippe DIY projecten. 1 van deze eenvoudige projectjes is de Flower Stone. Zin in een avondje knutselen in plaats van te netflixen? Probeer dan zeker dit! Wat heb je nodig: Fimo air klei 1kg Glanslak klei Een beetje fijn schuurpapier Een stokje Water Neem wat Fimoklei en begin deze te kneden. Draai de klei in een bol. Hoeveel klei je neemt, hangt af van hoe groot je de steen wilt. Mijn steen heeft een lengte van 8 cm, een breedte van 6 cm en een hoogte van 2,5 cm. Duw de...

Meer lezen →


14 activiteiten die je kan doen met de kinderen tijdens de paasvakantie!

14 activiteiten die je kan doen met de kinderen tijdens de paasvakantie!

Weet je niet meer wat gedaan met de kids? Bang dat de kinderen zich zullen vervelen? Studio Jo’zi to the rescue! Een blogpost met 14 tips voor 14 dagen vakantie! Een lijstje voor elk wat wils. Probeer eens iets nieuws!

Meer lezen →


DIY Terrazzo inspired onderzetter

DIY Terrazzo inspired onderzetter

Terrazzo is hip and happening en ik had nieuwe onderzetters nodig, dus ik dacht, ik maak ze gewoon zelf. Dit is een zeer leuk en tof project, die je gemakkelijk zelf kan maken. Enkele uurtjes creatief plezier met een mooi en blijvend resultaat!

Meer lezen →