Gratis verzending vanaf 70 euro Gratis verzending in en rond Gent (ook bij aankoop van 1 stuk)!! Bestel nu! (niet geldig op de terrazzo boxen)

DIY MANICURE

Essie nagellak mailart 

Een manicure doe je toch lekker zelf thuis! Zoals je ondertussen wel al gewoon bent, we keep it simple bij Studio Jo’zi, maar we gaan wel voor het maximale effect!

We gaan voor milky white nails, de trend van 2022 en stipjes, minimalistisch, strak en … simpel.

Wat heb je nodig?

Nagellak

 • Essie Mint candy apple (Kruidvat)
 • Essie Limo scene (Kruidvat
 • Essie gelsetter (Kruidvat)
  Tools
  • Nailart set (Action)

  Besparing?

  • Totale DIY: 31,46 euro
  • Manicure: 25 euro

  Toegegeven een éénmalige manicure kost minder, maar reken maar eens uit hoeveel manicures je zelf kan doen met dit setje!

  1. Knip je nagels zodat er nog een klein wit randje overblijft van je nagel. Aangezien de Essie Limo scene licht doorzichtig is, lijkt het daardoor alsof je een french manicure hebt… not. Het zit hem in de details.
  2. Lak je nagels met 2 lagen van de Essie Limo Scene. Laat de nagellak wel licht opdrogen tussen de 2 lakbeurten.
  3. Laat de nagellijk nu drogen.
  4. Neem de pen uit de nailart set van de action, want dat is het enigste dat je nodig hebt uit die set. Het is namelijk veel goedkoper om deze set te kopen, dan het pennetje ergens anders online te bestellen. Neem de Essie Mint candy apple, en dep de kant met het kleinste bolletje tegen de borstel. Zorg dat er voldoend nagellak aan de bol hangt, zonder dat het gaat druppen.
  5. Maak stippen op je nagels. 
  6. Laat alles nu zeer goed drogen.
  7. Als je nagels zo goed als droog zijn, neem je de Essie gelsetter en doe je een dikke laag van deze nagelijk over je nagels. Deze gaat namelijk zorgen voor dat glanzend ‘I’ve had a manicure’-effect.
  8. Klaar!

   

  Enjoy and thank me later!